Dremel DigiLab 3D Slicer Saatavana nyt

Curan avoimen lähdekoodin viipalointiohjelmistoon perustuvalla Dremel DigiLab 3D Slicer -ohjelmistolla voit viipaloida CAD-tiedostosi turvallisesti ilman internetyhteyttä. Koska Dremel DigiLab 3D Slicer perustuu Cura-lähdekoodiin, voit viipaloida sillä tiedostojasi Dremel 3D -tulostimien lisäksi myös muita Cura-yhteensopivia 3D-tulostimia varten.

Napsauta tästä Windows-version lataamiseksi  

Napsauta tästä MAC-version lataamiseksi  

Dremelin 3D-tulostimet nyt yhteensopivia Simplify3D-ohjelmiston kanssa!

Paranna tulostuslaatuasi markkinoiden tehokkaimmalla 3D-tulostusohjelmistolla. Simplify3D® tarjoaa tulostusasetusten täydellisen hallinnan, niin että korkealaatuisten 3D-tulostusten aikaansaaminen on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Pääset alkuun nopeasti Dremelin 3D-tulostimia varten esikonfiguroitujen asetusten avulla, katso sen jälkeen simulaatio tulostussarjastasi esikatselutilassa ja aloita 3D-tulostus vaivattomasti. Täydellinen hallinta merkitsee hämmästyttäviä 3D-tulostustuloksia!

Saat lisätietoa Simplify3D-ohjelmistosta osoitteesta https://www.simplify3d.com/software/features/.

Voit ostaa Simplify3D-lisenssin osoitteestahttps://www.simplify3d.com/buy-now/.

UUSI TULOSTUKSEN PILVIPALVELU ON KÄYTÖSSÄ!

Nyt voit katsella, hallita ja tulostaa tiedostoja etänä mistä tahansa laitteesta, missä ja milloin tahansa!

Kokeile nyt 

TINKERCAD

Et kai pane pahaksesi, jos suunnittelu sujuu muutamassa minuutissa. Tinkercad-sovelluksen avulla muunnat ideasi helposti 3D-malliksi. Tutustu opetusvideoon ja aloita jo tänään!

Käynnistä opetusvideo nyt

MESHMIXER

Meshmixer on ehdoton työkalu 3D-mallien muokkaamiseen ja uudelleen miksaukseen. Sekoita, miksaa, muotoile, purista tai maalaa omat 3D-mallisi tai aloita gallerian yli 10 000 mallista.

Lue lisää