MIKSI DREMEL 3D SOPII LUOKKAOPETUKSEEN?

DREMELIN SITOUMUS: Kehitämme jatkuvasti opetusvälinevalikoimaamme, jotta sinä – opettajana ja ohjaajana, rakentajana ja tulostajana – pystyt parantamaan 3D-tulostusvalmiuksiasi.

Olemme vakuuttuneita siitä, että Dremel 3D Idea Builder on paras vaihtoehto kodin ja koulun 3D-tulostukseen. Yhdistämällä tämän ainutlaatuisen työvälineen huippuluokan palveluun ja opetussuunnitelmiin toivomme pystyvämme nostamaan kokeellisen oppimisen seuraavalle asteelle – sinun ansiostasi! Tutustu Dremel Dreams -ohjelmaan

Helppo, turvallinen ja luotettava

Helppokäyttöisyys – Markkinoiden nopein käyttöönotto heti laitteen pakkauksesta purkamisen jälkeen ja helppokäyttöinen ohjelmisto. Esineiden tulostus muutamassa minuutissa. Tutustu Dremel 3D Idea Builderiin

Turvallinen – Dremel on markkinoiden ensimmäinen valmistaja, jonka 3D-tulostimelle on myönnetty UL-sertifikaatti. Tutustu Dremel 3D Idea Builderiin

Dremel-luotettavuus – Jo yli 80 vuoden ajan Dremel on ollut luotettava brändi ja sen suunnitteleman 3D Idea Builder -tulostimen perusideana on yksinkertaisuus. Tukenaan kattava 1 vuoden takuu se on suunniteltu kestämään. Miksi Dremel 3D?

DREMELIN MAAILMANLAAJUINEN TUKI

Racinessa, Wisconsinissa toimiva erityinen 3D-asiantuntijatiimimme tarjoaa maailmanluokan 1:1-tuotetukea, vianetsintää ja opastusta. Ota yhteyttä puhelimitse, Skypen tai chatin välityksellä tai sähköpostitse, niin saat kaikki kysymyksesi tai ongelmasi ratkaistua – taatusti.

Ota yhteyttä tukeen

VALMIIT OPETUSSUUNNITELMAT 3D-MALLITULOSTEINEEN.

Erityiset Dremel Dreams -3D-tulostuksen tuntisuunnitelmat

Opettajien ja alan asiantuntijoiden laatimat, Dremel 3D -opetussuunnitelmaan perustuvat tuntisuunnitelmat ovat samassa linjassa yleisten oppivaatimusten kanssa. Näiden oppaiden avulla opettajat pystyvät integroimaan 3D-tulostuksen normaaliin kouluopetukseensa saman tien, ilman muita toimenpiteitä.

Kaikki tuntisuunnitelmat ja niihin liittyvät 3D-mallisarjat toimitetaan tulostimen SD-kortille tallennettuina, ja ne voidaan tallentaa mille tahansa tietokoneelle, miltä ne luonnollisesti voidaan myös tulostaa.

Kun haluat kuulla lisää siitä, miten 3D-mallitulosteet tukevat oppilaiden oppimista luokassa,Tutustu Dremel Dreams -ohjelmaan


Dremel Partners ja MyStemKits.com

Katsomalla tämän videon kuulet lisää Dremelin ja MyStemKits.comin välisestä kumppanuudesta.

Lue lisää käyttövalmiista opetussuunnitelmista vierailemalla sivustolla mysystemkits.com.

Laulu: "Air Hockey Saloon", esittäjä Chris Zabriskie. Käyttölisenssioikeudet.

Autodesk Project Ignite - Opeta suunnittelua luokassa

Autodesk Project Ignite yhdistää uusimmat tekniikan trendit – 3D-suunnittelun, 3D-tulostuksen ja elektroniikan – helppokäyttöiseen ohjelmistoon, projekteihin ja laitteisiin: nyt pystyt opettamaan ainetta kaikenikäisille oppijoille.

Itse tekemiseen perustuva projektit on yhdistetty Tinkercad- ja Circuits-sovelluksiin, jotka ovat markkinoiden helppokäyttöisimpiä suunnittelutyökaluja. Keskitytään olennaiseen. Tehdään siitä hauskaa. Saadaan kaikki mukaan.

Lue lisää: Autodesk Project Ignite