Usein esitetyt kysymykset

"Rakennuslaatu riippuu useista tekijöistä, kuten kerrospaksuudesta ja rakennusympäristöstä. Dremel-tulostimet (3D20 ja 3D40) pursottavat filamenttia kerroksiin, jotka ovat paperiarkin paksuisia – paksuus on luokkansa paras 100 mikronia (0,10 mm). Tulostimissa on aktiivinen jäähdytystuuletin, joka auttaa jäähdyttämään filamenttia tasaisesti ja vähentämään taipumista. Ne on suunniteltu tarjoamaan täysin suljettu rakennusympäristö ja niissä on pitävät jalat vakautta varten. Lisäksi tärkeä tekijä on käytetyn filamentin laatu. Käytä aina Dremelin filamenttia Dremelin tulostimien kanssa parasta laatua varten."
"3D20: Maksimirakennustilavuus on 230 mm x 150 mm x 140 mm (9” x 5,9” x 5,5”). 3D40: Maksimirakennustilavuus on 254 mm x 154 mm x 170 mm (10” x 6” x 6,7”). 30 % suurempi kuin 3D20:llä."
Dremelin PLA-filamentti on valmistettu antamaan paras laatu käytön aikana ja se auttaa Dremelin 3D-tulostinta toimimaan sulavasti.
Kyllä. Kaikki Dremelin PLA-filamentit ovat yhteensopivia Dremelin 3D-tulostimien kanssa.
Vain Dremelin PLA-filamenttia tulisi käyttää. Muut filamentit voivat aiheuttaa vahinkoa Dremelin 3D-tulostimille ja niiden käyttö mitätöi takuun.
"Dremel Idea Builder -tulostimet (3D20 ja 3D40) ovat laadukkaita 3D-tulostimia, jotka opastavat käyttäjää koko 3D-rakentamisprosessin ajan ja esittelevät tapoja muuttaa ideat todellisuudeksi. Dremel 3D Builder rakentaa 3D:nä, mikä tarkoittaa että se rakentaa esineen materiaalista kolmessa ulottuvuudessa sen sijaan, että se tulostaisi mustetta tasaiselle pinnalle, niin kuin tavallinen tulostin. Se lämmittää muovista filamenttia ja pursottaa sen sitten todella hienoiksi kerroksiksi."
"3D20 sisältää pika-aloitusoppaan, filamenttia (1x 0,5 kg:n kela), USB-kaapelin, mallitiedostoja sisältävän SD-kortin, rakennusteippiä, esineen poistotyökalun, käyttöoppaan, avaustyökalun ja tasausarkin. 3D40 sisältää pika-aloitusoppaan, filamenttia (1x 0,5 kg:n kela), USB-kaapelin, mallitiedostoja sisältävän USB-tikun, rakennusteippiä (2), esineen poistotyökalun, käyttöoppaan, avaustyökalun ja rakennusarkin."
"Kyllä. Dremel on tehnyt paljon töitä, jotta Dremel 3D:n purkaminen laatikosta ja pakkaaminen laatikkoon on nopeaa ja helppoa: pakkaus on kätevä tulevaa kuljetusta ja säilytystä varten."
"Dremelin 3D-tulostimen takuu poikkeaa muista Dremel-tuotteista sen takia, että 3D-tulostimet poikkeavat suuresti sähkötyökaluista. Dremel tarjoaa luokkansa parhaan takuun, joka on suunniteltu ottaen 3D20:n ja 3D40:n monimutkaisuus huomioon."
"Dremel 3D20 voi rakentaa vain .g3drem-tiedostoja. Mukana toimitettu tietokoneohjelmisto voi käsitellä .g3drem-, .3dremel- ja .STL-tiedostoja. Dremel 3D40 voi rakentaa vain .3dremel-tiedostoja. Mukana toimitettu tietokoneohjelmisto voi käsitellä .g3drem-, .3dremel- ja .STL-tiedostoja."
"Voit valmistella tiedostot missä tahansa suunnitteluohjelmistossa, mutta tiedosto on tallennettava .g3drem-tiedostona (3D20) tai .3dremel-tiedostona (3D40) 3D Builderin avulla."
"Pursotin on voinut siirtyä radalta sen takia, että rakennusalue ei ole tasainen tai koska pursottimen kärjen ympärille on kertynyt ylimääräistä filamenttia. Dremel 3D -tulostin ei tunnistanut tätä siirtymistä ja on yhden askeleen pursotinta edellä. Jos näin tapahtuu, rakentaminen tulisi keskeyttää ja katsoa ohjeita pursottimen kärjen puhdistamisesta ja rakennusalustan tasaamisesta."
"On mahdollista, että moottorit eivät toimi oikein tai että mallitiedosto on korruptoitunut. Jos käytät SD-korttia tai USB-tikkua, kokeile virallista Dremel-koetulostusta tietokoneohjelmiston avulla. Jos käytät tietokoneohjelmistoa, yritä ladata testitulostus SD-kortin tai USB-tikun kautta. Jos pursotin ei vieläkään liiku, tarkista tulostimen laiteohjelmistopäivitykset suorittamalla Dremelin 3D-ohjelmiston päivitysohjelma. Jos edellä olevat vaiheet eivät ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä Dremelin asiakastukeen huoltotietoja varten tai käy tukisivulla osoitteessa Dremel3D.com."
"Tämä voi johtua rakennusvirheestä tai huonosti rakennetusta tiedostosta. Rakennusprosessi on voinut keskeytyä rakennuksen aikana tapahtuneen tietokoneyhteyden katkeamisen tai SD-kortin/USB-tikun poistamisen takia. Suorita Dremel-koetulostus varmistaaksesi, että tulostin toimii oikein, ja anna tulostimen suorittaa se kokonaan loppuun ennen lopettamista."
"Puhdista Dremel 3D Idea Builderin ulkopinta nukkaamattomalla liinalla. Puhdista ulkopinnasta kaikki näkyvät jäämät. Jotta Dremelin 3D-tulostin ei vahingoittuisi, älä käytä vettä, kemikaaleja tai muita puhdistusaineita tulostimen puhdistamiseen. Varmista aina, että pursottimen suutin on puhdas jäämistä ja poista jäämät kärkipihdeillä. Vaihda rakennusteippi säännöllisin väliajoin."
Dremel 3D Idea Builder voidaan rekisteröidä rekisteröintisivumme ohjeiden mukaan.
"3D20: Dremel 3D20:ssä ei ole luukkujen lukkoa tai valvonta. 3D40: Dremel 3D40:ssä luukkuja valvotaan ja molempien luukkujen on oltava suljettuna etätulostuksen aloittamiseksi (verkkosivulta tai sovelluksesta). Tämä varmistaa, että tulostimen sisällä ei ole käsiä, kun tulostuksen aloittaa joku, joka ei ole laitteen lähellä. Muulloin, mukaan lukien esinettä rakennettaessa, luukun avaaminen tuo varoitusviestin näyttöön."
Hätäpysäytyspainiketta ei ole. 3D20:n kyljessä oleva virtakytkin katkaisee kuitenkin virran välittömästi. 3D40:ssä on lisäelektroniikan takia pieni viive (< 3 sekuntia) ennen kuin virta katkeaa kokonaan virtapainikkeen painamisen jälkeen.
"Dremelin 3D Idea Builder -tulostimet (3D20 & 3D40) kytkeytyvät päälle valmiustilaan virtakatkoksen jälkeen. Aiempi tulostusprojekti perutaan automaattisesti. Jos pursotuspää on vielä kuuma, tuulettimet kytkeytyvät päälle sen jäähdyttämistä varten. "
"Kyllä, voit tulostaa sellaisia malleja Print Studion avulla. Ohjelmisto osaa lisätä tukia malliisi."
"Tuet on suunniteltu helposti poistettavaksi ja niiden ei pitäisi jättää suuria jälkiä tulosteeseen. Jos pieniä jälkiä kuitenkin jää, ne voidaan hioa hienolla hiekkapaperilla. "
"3D40-tulostin sisältää ""Quik Level"" -ominaisuuden, joka pystyy tunnistamaan rakennustason sijainnin älyanturiteknologialla, ja opastaa käyttäjälle rakennuslevyn täydellisen asettamisen."
Katso mallien 3D20 ja 3D40 eroja verkkosivustomme mallivertailutaulukosta.
"Ei, molemmat Dremelin 3D Idea Builderit (3D20 ja 3D40) käyttävät yhden pursottimen järjestelmää."
Print Studio on kehitetty yhteistyössä Autodeskin kanssa ja se antaa enemmän toimintoja ja opastusta parhaita mahdollisia tulosteita varten.
Katso **suunnittelutyökalut**-osiotamme. Siellä on vaihekohtaiset ohjeet alkuun pääsemiseen.
"Käytä Print Studiota ja sen Automatic Repair (Automaattinen korjaus) -toimintoa, joka korjaa ongelman."
"Kyllä, voit. Suurin osa mallinnusohjelmistoista tukee tiedostojen vientiä .STL-tiedostona, jota sekä Print Studio että Dremel Slicing Software tukevat."
Emme suosittele ruoan kanssa suoraan tai epäsuoraan kosketuksiin tulevien esineiden tulostamista.
"Musta teippi kestää jopa 50 tulostusta, sininen teippi jopa 10 tulostusta."
Molemmat rakennusteipit tarjoavat saman rakennuslaadun. Pääerot rakennusteippien välillä ovat kestävyys ja pienet erot esineen poistossa.
"Jos mallisi on liian suuri eikä koon muuttaminen ole järkevää, voit käyttää Plane Cut (Tason leikkaaminen) -toimintoa. Sen avulla voit tulostaa suuret mallit kahdessa osassa ja liimata ne jälkikäteen yhteen."
"Jotta saisit mallillesi parhaan tulostusasennon, käytä Print Studio Automatic Layout (Automaattinen asettelu) -toimintoa."
"Print Studio lisää tuet automaattisesti hyvän rakennuslaadun varmistamiseksi. Jos kuitenkin haluat poistaa tuet ennen viipalointia, palaa takaisin ""tuet""-osioon ja poista ne. Print Studio ei lisää niitä uudelleen."
"Tämä esitulostustoiminto auttaa pursotinta poistamaan mahdolliset vanhat filamentit, jotka eivät välttämättä tartu oikein tulostuksen aikana. Poistamalla tämän materiaalin tulostus tapahtuu ihanteellisessa tulostuslämpötilassa olevalla filamentilla, mikä tarjoaa maksimaalisen pidon tulostuksen ensimmäiselle kerrokselle."
Jos sinulla on muita kysymyksiä, ole ystävällinen ja Ota yhteyttä Dremel-asiantuntijaan. Hän auttaa mielellään ja vastaa kysymyksiisi.