ESITTELYSSÄ

DREMEL® DIGILAB 3D45

Ostopaikat

EDISTYKSELLISESTÄ 3D-TULOSTAMISESTA ON TEHTY HELPPOA

Paranna luovuuttasi uudella helposti ja nopeasti asennettavalla Dremel DigiLab 3D -tulostimella, joka sopii niin kokeilunhaluisille kuin kokeneillekin.

Tue opiskelijoidesi tulevaa urakehitystä antamalla heille mahdollisuus olla teknisen edistyksen eturintamassa. Lyhennä tuotteiden kehitysjaksoja nopealla prototyyppien tuotannolla ja tarpeen mukaan tehtävillä kokeiluilla tilanteissa, joissa vaaditaan tarkkuutta, toistettavuutta ja luotettavuutta. Tuo kehittyneen FDM 3D -tulostuksen teho työpöydällesi.

UUDET OMINAISUUDET


Heated bed

RFID recognition

DREMEL DIGILAB 3D45: KESKEISET OMINAISUUDET

Kehittyneet ominaisuudet kokeileville käyttäjille

3D45 tarjoaa edistyksellisestä FDM 3D -tulostuksesta hyötyvien korkean koulutuksen laitosten, avoimien työpajojen ja teollisuusyritysten vaatiman joustavuuden ja luotettavuuden. Kehitettiinpä laboratoriossasi innovatiivisia biolääketieteellisiä laitteita tai taiteellisia veistoksia 3D45 tuottaa nopeasti tarkat tulostusmallit turvallisessa ja helppokäyttöisessä pakkauksessa. Dremel 3D45 -tulostimessa on parannettu suulakepuristin, joka minimoi häiriöt ja seisokit. Suulakepuristin on suunniteltu sopimaan kaikkiin tulostusnauhamateriaaleihin, ilman että mitään osia on vaihdettava ennen käyttöä. Myös materiaalityypistä toiseen vaihtaminen sujuu nopeasti integroidun RFID-tunnistusteknologian ansiosta. Se säätää automaattisesti tulostimen asetuksia käytettävän tulostusnauhatyypin mukaan ja poistaa tarpeen viipaloida tiedostoja uudelleen kutakin tulostusnauhatyyppiä varten.

Lisää 3D-tulostuksen mahdollisuuksia

DigiLab 3D45 on 3D-tulostin, joka pystyy käsittelemään korkeammassa lämpötilassa vaativampia, kehittyneempiä tulostusnauhatyyppejä, kuten nailon, polykarbonaatti, PLA ja Eco-ABS — ABS:n muoto, joka on valmistettu ympäristöä säästävällä tavalla. Edistyksellisten tulostusnauhatyyppien, kuten Eco-ABS ja nailon, käytön mahdollistavalla lämmitetyllä alustalla varustettu 3D45 on suunniteltu korkeakoulutuksessa ja lukioiden kokeellisen opetuksen luokissa käytettäväksi visualisointia ja monimutkaisten projektien luomista varten. Tulostimen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti yksinkertaisuuteen ja helppokäyttöisyyteen, ja sen kosketusnäyttö tarjoaa intuitiiviset ohjeet sekä tosiaikaiset analyysit. Uudella lämmitettävällä levyllä ei tarvita teippiä, koska se on valmistettu karkaistusta lasista, mikä takaa paremmat tulokset tulostuksen aikana.

Korkealaatuisemmat 3D-tulostustulokset

Paranneltujen ominaisuuksien yhdistelmä antaa käyttäjille entistä paremmat 3D-tulosteet laitteen ollessa yhtä helppokäyttöinen kuin ennenkin. Innovatiivinen suulakepuristin mahdollistaa nyt 50 mikronin tulostustarkkuuden. Lisättyjen suodatusjärjestelmiensä ansiosta suljettu 3D45 tulostaa kerroksensa suojassa pölyltä. Samalla lämpötila pidetään jatkuvasti optimaalisella tasolla ja järjestelmä estää tulostetun esineen vääntymisen lämmitetyn alustan ja parannetun jäähdytysjärjestelmän ansiosta. Virheellisen tulostuksen estämiseksi 3D45 käyttää lisäksi älykästä anturiteknologiaa, joka mahdollistaa vaivattoman, tarkan vaaituksen ja helpot asetukset. Kosketusnäyttö näyttää reaaliajassa, miten voit vaaittaa alustan tarkasti vain nuppia kääntämällä.

Pysy yhteydessä 3D-tulostustyöhösi

Integroidun kameran ansiosta käyttäjät voivat valvoa tulostusprojektiaan: opettajat voivat esimerkiksi seurata kolmiulotteista tulostusta reaaliajassa oppilaidensa kanssa kameran IP-osoitteen kautta. WLAN-toiminnon ansiosta käyttäjät voivat myös käynnistää tulostuksensa kauko-ohjatusti. Jotta käyttäjät pääsisivät nopeasti ja helposti suunnittelusta tulostettuun 3D-esineeseen, DigiLab 3D45 tarjoaa uuden "Dremel DigiLab 3D Slicer" -ohjelmiston tulostustiedoston vaivattomaan ja intuitiiviseen viipalointiin. Ohjelmisto on yhteensopiva myös edellisen Dremel 3D40 3D -tulostimen kanssa.

"3D-teknologia vie opetuksen aivan uudelle tasolle. Lapset ovat innokkaampia oppimaan eläinsolujen eri osia ja solun toimintoja voidessaan samanaikaisesti katsella 3D-eläinsolun rakentumista ja muodostumista. Tämän tyyppisen teknologian sisällyttäminen oppimiseen antaa lapsille mahdollisuuden yhdistää sen, mitä he oppivat koulussa, ympäröivään maailmaan."

Chaidan Leshinski, 5. luokan matematiikan opettaja, Joseph Sears School