ESITTELYSSÄ

DREMEL® IDEA BUILDER 3D40

Ostopaikat

LAAJENNA LUOVUUTTASI

Laajenna luovuuttasi tulostamalla omat prototyyppisi tai kehittämällä harrastustasi uusille jännittäville tasoille. Suunnittele tai personoi esineitä, jotka kuvastavat yksilöllisyyttäsi. Vastaa mielesi haasteisiin ja auta muita tutkimaan oman 3D-onnistuksensa kenttää.

DREMEL IDEA BUILDER 3D40: KESKEISET OMINAISUUDET

UUDET OMINAISUUDET


ENTISTÄ LUOTETTAVAMPI

Uuden Dremel Idea Builder innovatiivinen, tukkeutumisen estävä suutin suojaa mallejasi virheelliseltä tulostumiselta. 1 vuoden takuu ja UL-turvallisuussertifiointi takaavat, että Idea Builder on varma ja luotettava käyttää.

HELPPOKÄYTTÖINEN

Uusi 2 pisteen avustettu vaaitus mahdollistaa nopean ja tarkan kalibroinnin, joten voit ryhtyä tulostamaan heti. Dremel Idea Builder suutin on valmiiksi asennettuna, toisin kuin muissa 3D-tulostimissa, joissa se on asennettava itse. Suurennetulle tulostusalustalle mahtuu jopa 255 mm x 155 mm x 170 mm:n kokoinen esine: projektisi toteutuvat entistä suurempina.

"3D-teknologia vie opetuksen aivan uudelle tasolle. Lapset ovat innokkaampia oppimaan eläinsolujen eri osia ja solun toimintoja voidessaan samanaikaisesti katsella 3D-eläinsolun rakentumista ja muodostumista. Tämän tyyppisen teknologian sisällyttäminen oppimiseen antaa lapsille mahdollisuuden yhdistää sen, mitä he oppivat koulussa, ympäröivään maailmaan."

Chaidan Leshinski, 5. luokan matematiikan opettaja, Joseph Sears School