ESITTELYSSÄ

DREMEL® IDEA BUILDER 3D40

OPETUSKÄYTTÖÖN

Näytä video

Kattaa 360 astetta

Ostaessasi Idea Builder 3D40 -tulostimen saat enemmän kuin pelkän 3D-tulostimen ohjelmistoineen ja tulostusnauhoineen. Takaamme sinulle lisäksi maailmanluokan 1:1-asiakastuen, ammatillisen opastuksen, opetussuunnitelmaan perustuvat tuntisuunnitelmat sekä mielenrauhan UL-sertifioinnin ja alan parhaan takuun ansiosta.

KESKEISET OMINAISUUDET (MALLI 3D40 EDU)

OLE OSA STEM-LIIKETTÄ

Luonnontieteet, tekniikka, insinöörisuunnittelu ja matematiikka ovat nyt vuorovaikutteisia ja innostavia oppiaineita. Itse tekemällä oppien oppilaat voivat nyt osallistua muotoiluun, luovaan työhön ja testaukseen kulloinkin opetettavassa aineessa.

KÄYTTÖVALMIS RATKAISU

Käyttövalmiiden opetussuunnitelmien ansiosta opettajat voivat yhdistää 3D-tulostuksen suoraan luokkaopetukseen. Aineenopettajien kirjoittamat suunnitelmat ja oppaat antavat toimintaan ja harjoitteluun perustuvia tuntisuunnitelmia, joissa käsitteellinen aihe yhdistetään tulostettavaan malliin ymmärtämisen helpottamiseksi.

SUUNNITTELE. TULOSTA. OPI.

TinkerCad, SketchUp ja Fusion 360 -ohjelmistoissa on maksuttomat verkkokäyttöiset opasohjelmat, joiden avulla pääset tulostamaan omia ideoitasi. Suunnittele mitä haluat ja lataa sen jälkeen .STL- tai .OBJ-muotoinen tiedosto Dremel 3D -ohjelmistoon.

KOSKETUSNÄYTTÖ

3D Idea Builder 3D40 on täysin toimintavalmis – jopa kytkemättä sitä tietokoneeseen! Värillisen kosketusnäytön avulla voit valita tulostettava mallit ja ohjata tulostusta esimerkiksi Start- (Käynnistä), Stop- (Pysäytä) ja Pause- (Tauko) -painikkeilla. Kosketusnäytössä näkyy hyödyllistä tietoa mallistasi ja tulostuksen etenemisestä!

UUDET OMINAISUUDET


"Dremel 3D Idea Builder -tulostimen integroiminen K-12-opetussuunnitelmaamme on lisännyt oppilaiden innostusta, edistänyt heidän luovuuttaan ja auttanut oppilaita ymmärtämään perusasioita, jotka välillä menevät hukkaan teoreettisessa opiskelussa."

Mark Simmons, teknologiajohtaja, Sabine Pass ISD