Ostin aluksi Maker bot Mini Replicatorin ensimmäiseksi 3D-tulostimekseni. Lukuisten ongelmien ja PC-yhteensopivuusongelmien kanssa palautin sen ja ostin Cube3:n. Aloitin tulostamalla yksipuolisia malleja, jotka piti liimata alustaan. Kun palautin toisen tulostimeni, tein lopullisen valinnan ja ostin Dremel 3D-tulostimen. Tämän tulostimen kanssa ei ole ollut ongelmia, vaan se on tulostanut moitteettomasti ostopäivästä lähtien. Tulos on täydellinen ja olen oikein tyytyväinen viimeiseen valintaani
Dremel Idea Builder -tulostin on ehdoton suosikkini luokkahuoneessa. Nuoret pystyvät näkemään virtuaalisen ja reaalimaailman välisen yhteyden tulostamalla CAD-ohjelmistolle luotuja esineitä. Dremel Idea Builder on toiminut yli 500 tuntia tukkeutumatta, mikä on uskomaton suoritus (varsinkin verrattuna omaan Makerbotiini)! 3D-tulostuksen käyttötarkoitukset ovat luokassa rajattomat, ja Dremel suoriutuu niistä varsin edullisesti.
Dremel 3D Idea Builder -tulostinta ei pysäytä mikään! Se on rakennettu kestämään kouluympäristössä. Se on turvallinen ja helppokäyttöinen! Oppilaani käyvät säännöllisesti tarkistamassa, mitä nyt tulostuu, ja suunnittelevat, mitä seuraavaksi tulostetaan! Oppilaat suunnittelevat tarkoituksenmukaisesti, sillä nyt he saavat 2-ulotteiset mallinsa elämään 3-ulotteisina! He kykenevät tekemään 3-ulotteisen mallin erilaisia ohjelmiston työkaluilla, ja Idea Builder tulostaa sen helposti! Suunnittelun opettaminen käy kuin itsestään!
3D-teknologia vie luokassa tapahtuvan opetuksen aivan uudelle tasolle. Lapset ovat innokkaampia oppimaan eläinsolujen eri osia ja solun toimintoja voidessaan samanaikaisesti katsella 3D-eläinsolun rakentumista ja muodostumista. Sisällyttämällä tällaisen teknologian oppimiseen lapset pystyvät yhdistämään koulussa oppimansa heitä ympäröivään maailmaan.
Dremel 3D Idea Builder on saman tien käyttövalmis työkalu, mikä on tehnyt sen käyttöönotosta helpompaa. Työkalun käytön opettaminen opettajille sujui nopeasti, hieman kauemman kesti sen integrointi opetukseen. Dremel 3D Idea Builder -tulostimen integroiminen K-12-opetussuunnitelmaamme on lisännyt oppilaiden innostusta, edistänyt heidän luovuuttaan ja auttanut oppilaita ymmärtämään perusasioita, jotka välillä menevät hukkaan teoreettisessa opiskelussa.