RÄÄTÄLÖITY LUMIHIUTALE

Suunnittele ainutlaatuinen ja kaikkien ihailema koriste

Ota nämä yksilölliset lumihiutaleet osaksi juhlapäivän koristeluasi lisäämällä koristeita joulukuuseen, takkaa somistavaan köynnökseen tai itse suunnittelemaasi uuden vuoden pöytään.


Muokkaa lumihiutaletta (teksti) Muokkaa lumihiutaletta (kuva)

RääTäLöITY AVAIMENPERä

Korosta persoonallisuuttasi suunnittelemalla oma ainutlaatuinen avaimenperäsi.

Muoto ja toimivuus kohtaavat tässä yksilöllisessä avaimenperässä. Se on suunniteltu asiantuntevasti toimimaan Dremel-erikoisavaimena ja matkapuhelintelineenä. Muuta ja esikatsele avaimenperän väriä kustomointisovelluksen avulla, niin että näet nopeasti, miltä se näyttää valmiiksi tulostettuna. Avaimenperä on upea lahja kenelle tahansa juhlapäivän kunniaksi.


Räätälöi avaimenperäsi

RääTäLöITY KOIRAN TUNNISTUSLAATTA

Merkitse koirasi tai laukkusi tunnistuslaatalla, merkitse kaikki mitä omistat!

Sinun ei enää tarvitse ajaa lemmikkieläin- tai matkalaukkukauppaan, kun voit tulostaa itse oman tunnistelaattasi Dremel 3D Idea Builderillä. Voit merkitä näihin kestäviin ja hauskoihin laattoihin nimesi, puhelinnumerosi tai kotiosoitteesi. Määrität itse värin, tekstin ja muotoilun ja kustomointisovellus hoitaa loput. Suunnittele laatat kaikkiin henkilökohtaisiin esineisiisi, kuten esimerkiksi matkalaukkuihin, lompakkoihin, reppuihin, eväspusseihin....mihin tahansa, minkä haluat julistaa omaksesi.


Räätälöi koiran tunnistuslaattasi

RääTäLöITY RANNEKORU

Suunnittele ja tulosta oma 3D-rannekorusi muutamassa minuutissa.

Muoti ja teknologia kohtaavat tässä 3D-tulostetussa katseenvangitsijassa. Anna maailmalle oma leimasi suunnittelemalla oma rannekorusi Spark 3D -alustan tukeman 3D-kustomointisovelluksen avulla. Tämän helppokäyttöisen työkalun avulla voit helposti muuttaa rannekorusi muotoa tyyliisi sopivaksi ja näet realistisesti, miltä koru näyttää valmiiksi tulostettuna. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Pidä hauskaa ja jatka tulostamista!


Räätälöi oma rannekorusi

RääTäLöITY MITALI

Jokainen on voittaja, kun hänellä on oma mitalinsa.

Haluatko saada jonkun hyvälle mielelle? Anna hänelle mitali! Räätälöity 3D-tulostettu mitali on ainutlaatuinen tapa palkita ja antaa tunnustusta kaikille tiimisi jäsenille tai tapahtumaasi osallistuville. Tämä kustomointisovellus auttaa sinua luomaan yksilöllisesti räätälöidyn mitalin Dremel 3D Idea Builderia käyttäen. Valitset itse värin ja lisäät mitaliin personoidun tekstin tai kuvia. Voit myös lisätä siihen oman nauhan ja seistä ylpeänä mitali kaulassasi!


Räätälöi oma mitalisi (teksti) Räätälöi oma mitalisi (kuva)

TINKERCAD

Et kai pane pahaksesi, jos suunnittelu sujuu muutamassa minuutissa. Tinkercad-sovelluksen avulla muunnat ideasi helposti 3D-malliksi. Tutustu opetusvideoon ja aloita jo tänään!

Käynnistä opetusvideo nyt

MESHMIXER

Meshmixer on ehdoton työkalu 3D-mallien muokkaamiseen ja uudelleen miksaukseen. Sekoita, miksaa, muotoile, purista tai maalaa omat 3D-mallisi tai aloita gallerian yli 10 000 mallista.

Lue lisää