TULOSTA MALLISI ELÄVIKSI DREMEL 3D -TULOSTUSNAUHAN AVULLA

Kaikki Dremelin PLA-tulostusnauhat on suunniteltu ja testattu toimimaan Dremel 3D -tulostimissa, ja ne ovat yksinkertaisesti parhaat tulostusnauhat DigiLab tai Idea Builder 3D -tulostimeesi. Dremelin 3D-tulostimet tarjoavat 4 tulostusnauhatyyppiä: PLA, joka sopii kaikissa 3D-tulostimissa käytettäväksi sekä Eco-ABS, PETG ja nailon Dremel DigiLab 3D45 -tulostimeen – kaikki varustettu RFID-tunnistuksella tulostimen automaattiseksi säätämiseksi Dremel 3D45 -mallin mukaan. Osta Dremel-tulostusnauhasi nyt ja ryhdy tulostamaan mallejasi.

KASVIPOHJAINEN

Eco-ABS on luonnollinen termoplastinen muovi, joka soveltuu ihanteellisesti iskunkestävien 3D-esineiden tulostukseen. Sen joustavuus tekee siitä sopivan muovin teknisiin ja mekaanisiin sovelluksiin. Tämän filamentin avulla saavutettavissa olevat yksityiskohdat mahdollistavat toiminnallisten prototyyppien kehittämisen. ABS-muovin kaltainen Dremel-filamentti on suunniteltu käytettäväksi Dremel 3D45 -tulostimen kanssa, ja se on saatavana mustana ja valkoisena.

LAADUKAS TULOSTUSJÄLKI

Nailon on synteettinen polymeeri, joka soveltuu erinomaisesti kestävien ja joustavien 3D-prototyyppien tulostukseen. Suosittelemme nailonia esimerkiksi saranoiden ja muiden toimivien osien tulostukseen materiaalin keveyden vuoksi. Dremelin nailon-filamentti on suunniteltu tulostettavaksi Dremel 3D45 -tulostimella ja se on saatavana mustana.

ELÄVÄT VÄRIT

PLA se on kasvipohjainen ja kierrätettävä filamentti. Sen ympäristöystävällisyys tekee siitä ensisijaisen materiaalityypin kouluille ja niille, jotka tulostavat näytekappaleita tai pienia esineitä kotitalouskäyttöön. PLA-filamentti on vähemmän altis käyristymiselle, joten tulostus on huomattavasti helpompaa ja voi tapahtua paljon alhaisemmissa lämpötiloissa. Tämä filamentti tuottaa kiiltävän viimeistelyn projektiin. Dremel PLA on suunniteltu kaikille Dremel 3D-tulostimille ja sitä on saatavana 11 eri värissä. Filamentti tuottaa vakaita, vahvoja ja korkealaatuisesti viimeisteltyjä esineitä.

PETG

PETG on yleinen polymeeri, joka on yhtä kestävä kuin ABS ja yhtä helppo tulostaa kuin PLA. Sen lujuus, joustavuus ja lämpökestävyys tekevät siitä ihanteellisen mekaanisille osille. PETG-filamentillä on erinomainen kerrosten tarttuvuus ja pienet kutistumis- ja vääntymismahdollisuudet, jonka ansiosta siitä on helppo tulostaa. Dremelin PETG-filamentti on suunniteltu tulostettavaksi Dremel 3D45 -tulostimella ja se on saatavana läpikuultavana.