TULOSTA MALLISI ELÄVIKSI DREMEL 3D -TULOSTUSNAUHAN AVULLA

Kaikki Dremelin PLA-tulostusnauhat on suunniteltu ja testattu toimimaan Dremel 3D -tulostimissa, ja ne ovat yksinkertaisesti parhaat tulostusnauhat DigiLab tai Idea Builder 3D -tulostimeesi. Dremelin 3D-tulostimet tarjoavat kolme tulostusnauhatyyppiä: PLA, joka sopii kaikissa 3D-tulostimissa käytettäväksi sekä Eco-ABS ja nailon Dremel DigiLab 3D45 -tulostimeen – kaikki varustettu RFID-tunnistuksella tulostimen automaattiseksi säätämiseksi Dremel 3D45 -mallin mukaan. Osta Dremel-tulostusnauhasi nyt ja ryhdy tulostamaan mallejasi.

KASVIPOHJAINEN

Eco-ABS on luonnollinen kestomuovi, täydellinen kulutusta ja iskuja kestävien 3D-esineiden tulostukseen. Sen lujuus, joustavuus ja hyvä lämmönkesto tekevät siitä sopivan muovin teknisiin ja mekaanisiin käyttötarkoituksiin. Dremelin ABS-tyyppinen tulostusnauha on suunniteltu Dremel 3D45 -tulostimella tulostusta varten ja saatavana mustana.

LAADUKAS TULOSTUSJÄLKI

Nailon on synteettinen polymeeri, täydellinen vahvojen, joustavien ja erinomaisesti kulutusta kestävien 3D-prototyyppien tulostukseen. Suosittelemme nailonia 3D-tulostusprojekteihin, joissa tulostetaan esimerkiksi saranoita ja muita toiminnallisia osia. Dremelin nailontulostusnauha on suunniteltu Dremel 3D45 -tulostimella tulostusta varten ja saatavana mustana.

ELÄVÄT VÄRIT

PLA on kasvipohjainen ja kierrätettävä tulostusnauha. Sen ympäristöystävällisyys tekee siitä suosikkimateriaalin kouluihin ja henkilöille, jotka tulostavat esineitä esittelytelineisiin ja suppeaan kotitalouskäyttöön. Dremel PLA on suunniteltu kaikkiin Dremelin 3D-tulostimiin sopivaksi, saatavana on 11 eri väriä. Tulostusnauhalla saadaan tukevia ja lujia esineitä, joissa on laadukas viimeistely.