ESITTELYSSÄ

DREMEL® 3D IDEA BUILDER -TULOSTIN

Ostopaikat Idea Builder -galleria

VAPAUTA LUOVUUTESI

Kun kotonasi on käytettävissä kaikkein innovatiivisin tekniikka, voit antaa koko perheen mielikuvitukselle siivet. Helppokäyttöinen tulostin on käyttövalmis sillä sekunnilla kun purat sen pakkauksesta, niin että voit alkaa saman tien rakentamaan jotain, mitä tarvitset, mitä haluat tai jotain, mitä maailma on odottanut.

Katso video oppiaksesi enemmän 3D-tulostimen mahdollisuuksista.

DREMEL 3D IDEA BUILDER: KESKEISET OMINAISUUDET

HELPPOKÄYTTÖINEN

Dremelin valmiiksi asennetun ohjelmiston ja värikosketusnäytön avulla esineiden suunnittelu käy helposti. Voit myös esikatsella jokaista tuotetta ennen sen tulostamista. Lisäksi Dremelin 3D Idea Builder -tulostimen suutin on valmiiksi asennettuna (suutin on osa, josta massa tulee ulos muodostaen esineesi), toisin kuin muissa 3D-tulostimissa, joissa se on asennettava itse. Näin asetukset on tehty sillä hetkellä, kun kytket tulostimen pistorasiaan. Ja sitten voit aloittaa tulostamisen! Helppokäyttöisen ohjelmiston avulla voit aloittaa ideoidesi muuntamisen malleiksi ja projekteiksi muutamassa minuutissa.

FROM ONE TO DONE


1. Rekisteröidy

Luo käyttäjätili, kirjaudu sisään ja aloita 3D-mallien ja -projektien tutkiminen.

2. Valitse malli

Lataa 3D-mallit, jotka haluat tulostaa.

3. Lataa malli tulostimeen

Liitä SD-kortti tai USB-kaapeli tulostimeen mallin lataamiseksi.

4. Tulosta

Seuraa, kuinka mallisi alkaa rakentua Idea Builderin tulostaessa sitä kerros kerrokselta.

5. Nauti

Avaa ovi uuteen luomukseesi.

"Kun aloitin uuden tulostimeni käytön, pelkäsin, että tulostusnauhan vaihtaminen olisi vaikeaa. Olin järkyttynyt siitä, kuinka helppoa se oli. Noudatin yksinkertaisesti pikaoppaan ohjeita ja pystyin jatkamaan tulostamista muutaman minuutin kuluttua!"

Allison Murphy - Dremel-osakas

SIISTI. HILJAINEN. PIENIKOKOINEN.

Idea Builder -tulostimen suljettava luukku pitää pölyn ja uteliaat sormet ulkopuolella. Täysin suljettu tulostusalue pitää lämpötilan tasaisena, optimoi tulostuksen laadun ja vähentää melua: mallisi ja projektisi tulostuvat hiljaa taustalla, kun teet muuta. Laitteella on UL-sertifiointi.

"Samalla kun tulostin toteuttaa ideani, voin laittaa ruokaa, lukea kirjaa tai tehdä kotitöitä. Multitaskingia parhaimmillaan!"

Emily Miller - Dremel-osakas

KOSKETUSNÄYTTÖ

Dremel 3D Idea Builder on täysin toimintavalmis – jopa kytkemättä sitä tietokoneeseen! Värillisen kosketusnäytön avulla voit valita tulostettava mallit ja ohjata tulostusta esimerkiksi Start- (Käynnistä), Stop- (Pysäytä) ja Pause- (Tauko) -painikkeilla. Kosketusnäytössä näkyy hyödyllistä tietoa mallistasi ja tulostuksen etenemisestä!

"Koska Dremel 3D Idea Builder on niin helppokäyttöinen, voin käyttää enemmän aikaa uusien projektien keksimiseen ja olemassa olevien ideoideni hiomiseen. Kiitos Dremel!"

John Hauter - Dremel-osakas